C.LANE logo by Elitis
hero image C-lane
scroll-icon

EEN GROEN DORP IN DE STAD

C-Lane

KIES VOOR 7 ONGEZIENE WOONTROEVEN

1. Het masterplan voorziet alles: een school, een speelplein, winkels, bars, restaurants en een zorgcentrum. En alles op een steenworp van elkaar. 

2. De gebouwen zijn voorzien van groendaken, binnenpleinen, een park, hangende tuinen tot zelfs een groentetuin. Het project ademt rust uit. 

3. De ligging langs de waterkant zorgt voor een wijds natuurgevoel. Je kan er bovendien joggen, wandelen en fietsen naar hartenlust. 

4. De gevarieerde appartementen zijn er voor iedereen. Van studio’s en tweepersoonsflats met of zonder balkon tot grote gezinsflats met dakterras. 

5. Het masterplan kiest voor een slim energie-en afvalbeheer. Zonnepanelen, waterrecuperatie, de materiaalkeuze, de architectuur: alles is gericht op hoog rendement. 

6. De kantoorruimte verlenen niet enkel een breed gamma aan diensten, maar zorgen ook voor mogelijke werkgelegenheid vlakbij. 

7. De strategische ligging biedt je een grote toegankelijkheid en bereikbaarheid. Met trein, tram, bus, metro, auto of fiets kan je 

meteen alle windrichtingen uit.

C-Lane

ELEGANT WONEN TUSSEN STAD EN NATUUR

C. Lane straalt rust en woonplezier uit. De innovatieve bouwstijl zorgt voor veel lichtinval en een panoramisch zicht. Het complex werd ontworpen vanuit een duurzame visie. Met veel zin voor elegantie.

De 82 appartementen zijn voorzien van een privéterras met grote raampartijen, een extra balkon of een dakterras, naargelang de indeling. Ze bieden telkens ook toegang tot een eigen kelderruimte. Het project voorziet tevens 57 ondergrondse autostaanplaatsen en optionele parkeerplaatsen. Het interieur kan je volledig personaliseren met een ruime keuze uit hoogwaardige materialen. 

Ontdek de ligging
C-Lane

“We trokken bewust de kaart van de leefbare woonwijk.”

“We hebben er bewust voor gekozen om lager te gaan bouwen, en verschillende panden met elkaar in dialoog te laten treden. Met groene ruimtes als verbindende factor tussen de gebouwen. Natuur en veel licht, dat waren echt de uitgangspunten. We trokken de kaart van de leefbare woonwijk. Een dorp in de stad, zeg maar. Alles draagt hiertoe bij: de verfijnde architectuur die rust uitstraalt, de heldere woonruimtes, maar vooral ook de 5.000 maan park, hangende tuinen, moestuinen en speelpleinen. Doordat het hele complex in een bosrijke omgeving langs het water ligt, creëerden we bij uitstek een plaats waar mensen hun batterijen kunnen opladen. Een nieuwe dimensie in het stadsleven.”

-

DDS+ & JNC International, architecten C. Lane